Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Biografi Evan Dimas Darmono Dalam Bahasa Sunda
Biografi Evan Dimas Darmono Dalam Bahasa Sunda

Biografi Evan Dimas Darmono Dalam Bahasa Sunda



Evan Dimas Darmono (wedal di Surabaya,13 Maret 1995; umur 20 warsih) nyaeta pamaen sepak bola berkebangsaan Indonesia anu ulin dina posisi gelandang.[1] Evan Dimas sukses ngabantun Timnas Indonesia U-19 menjuarai Kejuaraan Rumaja U-19 AFF 2013 kalawan ngelehkeun Vietnam di partei penclut. Evan Dimas mangrupa talenta nyongcolang anu kagaduh Indonesia margi ngabogaan tajongan bebas anu taliti pisan sarta menilarkeun. Ku kituna Indonesia nanjung tiasa ngabogaan gelandang anu mengidolakeun Andreas Iniesta ieu. Kiwari manehna kanggo dina mangsa trial di Klub llagostera.


Karier Internasional
Dina warsih 2013,anjeunna disauran timnas U-19 kanggo ngiring Kejuaraan Rumaja U-19 AFF 2013. Evan kapeto barobah kaayaan kapten tim ngagantikeun Gavin Kwan Adsit anu kanggo trial di klub CFR Cluj. Di kejuaraan ieu Evan barobah kaayaan pencetak gawang terbanyak kanggo Indonesia kalawan 5 gawang sarta ngajadikeun timnas menjuarai Piala AFF kanggo kahiji kalinya . Dua minggu sanggeus na,timnas U-19 tanding di Kualifikasi Kejuaraan U-19 AFC 2014. Di pertandingan penentuan grup ngalawan Korea Kidul (12 Oktober 2013),Evan junun mencetak hat-trick anu midamel Indonesia leupas kanggo ka-16 kalinya .[2] Nanging,timnas di Kejuaraan U-19 AFC 2014 henteu tiasa leupas ti babak grup ku kituna gagal melaju ka Piala Dunya U-20 FIFA 2015.
Sanggeus penampilan impresifnya sareng timnas U-19,palatih Timnas Indonesia Senior,Alfred Riedl ngasupkeun wasta Evan Dimas kedalam daptar skuad samentara na kanggo kompetisi Piala Suzuki AFF 2014.[3] Debut ulin sarta gawang na di timnas senior nyaeta wanci ngalawan Timor Leste,nanging laga kasebat henteu kaasup itungan FIFA

demikian contoh artikel dalam bahasa sunda tentang Biografi Evan Dimas Darmono Dalam Bahasa Sunda semoga bermanfaat

Tag(s) : #biografi
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: